Kundereferanser

I en alder av 62 år hadde jeg egentlig gitt opp å gå ned i vekt. Jeg tenkte da at jeg skulle prøve en siste utvei; spørre en ernæringsfysiolog, og jeg fant Mona. Hun ga meg noen enkle og gode råd, og i løpet av relativt kort tid gikk jeg ned nesten 5 kilo. En tilleggsbonus var at kroppen generelt trivdes mye bedre med det nye kostholdet. Det beste med rådene var at de var spesielt tilpasset meg, og at det ikke er telling av kalorier. Jeg kjenner at sånn kommer jeg til å leve resten av livet.

Sidsel.S


"It was a pleasure to be given guidance in the matters of diet by Mona! I always felt that my health and well-being were sincerely cared for, and that the guidance is highly professional.
I lost ca. 14 kg. of weight in less than a year, without feeling hungry a single time - that is, without doing any violence to my body and soul. It seems as if Mona's method works painlessly and nevertheless very effectively. That is exactly what you call 'professionalism', I would suggest.

I full heartedly recommend the same course of treatment to everybody wishing to lose weight without torturing themselves unnecessarily!"

Vladimir Tikhonow

------

Mitt første møte med Mona ble avtalt via en henvisning av min mor, da hun mente jeg trengte en subjektiv stemme som fortalte meg om ernæring. Jeg innså det ikke selv, men på det tidspunktet led jeg av ganske alvorlige spiseforstyrrelser tilknyttet "sunn mat" (ortoreksi). Som en psykisk lidelse rammer det først og fremst mentalt, noe som gjør at det sjelden er lett å peke ut hvem som lider om du så skulle kjenne personen aldri så godt. Ved å analysere en matlogg (samtlige måltider over tre dager) for så å få presentert dette i den fysiske form av tall og diagrammer, innså jeg at min "sunne livsstil" kanskje ikke var akkurat det.

Som en svært imøtekommende og forståelsesfull person møter man ikke kritikk fra Mona, som for øvrig også bryr seg om mennesket bak maten, da vanskelige forhold knyttet til mat ofte handler om noe mer enn akkurat hva du inntar av føde. Ikke bare lytter hun til din nåværende livssituasjon, hun kommer gjerne med tips og råd for å hjelpe deg på veien til en hverdag der du fungerer optimalt.

Etter flere møter hos Mona der vi blant annet har gjennomgått to matlogger og sammenlignet to analyseringer av kroppskomposisjonen min (fettprosent, muskelmasse, samlet antall kg etc.) er det tydelig at mine timer hos Mona har vært essensielle for bedringsprosessen min. Som tidligere skråsikker på at jeg ville få grønt lys for mitt daværende kosthold (og kanskje ikke behøvde disse timene..?), forstår jeg nå betydningen av balanse mellom trening, mat og en lystbetont hverdag - mye takket være Mona.

Maja Hansen 18 år

Jeg kan på det varmeste anbefale Mona til å hjelpe til med kosthold og ernæring. Hun har hjulpet meg å se på mat som energi og ikke kun som kos og belønning. Under hennes veiledning har jeg også lært at vektreduksjon ikke nødvendigvis trenger å være en 4 uker lang sultekur, men at du skal lære en varig livsstilsforandring som passer deg og ikke føles som en byrde. Mona er alltid tilstede når du trenger gode tips og råd underveis og er alltid full av støtte og oppmuntring selv når man har perioder når man synes det går litt trått. For de som vil ha en sunn vektreduksjon uten å behøve å nekte seg alt som smaker godt, så er Mona den rette damen til å hjelpe med det.

Eva W.

------

Hei,

Jeg er en dame på 38 år som var heldig og fikk hjelp av Mona til å gå ned i vekt.

Jeg startet med å være litt negativ i begynnelsen og tenkte at det hjelper vel heller ikke slikt så my annet jeg hadde forsøkt som ikke fungerte. Det viste seg at jeg tok feil og Mona var der hele tiden med motiverende ord og anbefalelser om hva jeg kunne gjøre og endre på. Ja hun tilbød seg faktisk å bli med på en treningstur sammen meg dersom jeg ikke hadde hatt noen å gå sammen og for å lære litt om hvordan jeg får Max ut av turen. Jeg hadde jo masse spørsmål og fikk alltid svar på dem, pluss at hun tok vare på mat-emballasjer som jeg tok med for og høre om "dette er sundt " .Disse tok Mona med seg og ga meg svar på uken etter at jeg kom tilbake for min ukentlige veiing. Jeg fulgte alle rådene og gikk sakte, men sikkert ned i vekt og følte ikke at jeg var på noe som helst diett, men bare at jeg spiste sunt og godt. Totalvekten ble minus 5 kg og det var det som var målet. Jeg fortsetter med alle gode råd jeg har fått og vil anbefale andre som sliter med vektreduksjon at de tar kontakt med kosthjelp.no/http://fraiche.no/ og får faglig dyktig hjelp. Hun er virkelig proff på yrket sitt og man føler seg tatt vare på hos henne.

Natalija